Тож нехай цей навчальний рік відкриє перед вами, дорогі мої учні,нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

 В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у душах наших лідерців урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен  день, кожен крок. Дорогі лідерці! Будьте здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.  Загальновідомо, що знання – це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави, її захисту. Переконана, що прагнення до волі, порозуміння, віра у щасливе майбутнє, патріотизм є запорукою Миру у нашій рідній Украіні.

Порадували педагогічний колектив наші випускники, довівши, що ліцей дає глибокі, конкурентноспроможні знання.  Переважна більшість з них вступили до найпрестижніших ВУЗів країни на держзамовлення. Я хочу побажати удачі кожному з них. Нехай вас, дорогі випускники-2020, супроводжує успіх на вашому шляху. Учіться, трудіться і не зганьбіть наш Лідер! Удачі вам!

Результат вступної компанії ліцеїстів свідчить про якість освітніх послуг у нашому закладі. Щира вдячність за це вчителям ліцею. Вдячність за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як навчання та виховання наших дітей. Адже саме вчителі сприяють  формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Але життя триває. Така вже вчительська доля – одних відпускаємо, а малечу беремо під своє крило. Ось і цього року лідерську  родину поповнили 52 першокласника, на яких ми покладаємо великі надії.  Сподіваємося, що вони стануть гідною зміною випускникам і не упустять планку, високо підняту учнями нашого Лідера! Тож усім учням нашого Лідера бажаю вчитися із задоволенням, здобувати нові знання і вміння, досягати успіхів у навчанні та творчості, розвивати людські якості, які допоможуть вам у дорослому житті, а також завзяття та старанності.

Хочу подякувати батьківській громаді Лідера за підготовку до нового навчального року. Дякуємо і нашим техпрацівникам, саме вони створили затишок і комфорт у приміщенні нашого закладу!

Успіхів усім нам у 2020-21 навчальному році!

Категорії: Без рубрики

Залишити відповідь