Майстер-клас з елементами арт-терапії від керівника Арт-студії «Долоньки» Каріни Манько «Малюємо, насолоджуючись!»  відвідали дітлахи 3-А класу нашого «Лідера» у дитячій міській бібліотеці.

Учні разом зі своїм класним керівником  Оленою Левченко  мали чудову можливість доторкнутися до чарівного світу мистецтва. Під керівництвом пані Каріни діти вчилися опановувати нові техніки малювання за допомогою пісочної анімації та, здавалося б, такої звичайної крупи – манки.

Творчий урок був надзвичайно цікавим для дітвори. Юні майстри із захопленням спостерігали за магічним дійством, яке створювала майстриня за допомогою пісочної анімації. Поділившись на команди, юні лідерці виконували логічні вправи та малювали картинки з кольорової манки на тему «Дружба».

«Такі майстер-класи є своєрідною арт-терапією, яка допомагає дітям розвивати творчі здібності, покращує пластику рухів, моторику ще таких маленьких ручок,  мову і мислення дітлахів та вчить працювати в команді»,– підсумували цей вид роботи господині  дитячої книгозбірні.

Категорії: Освітній процес

Залишити відповідь