21 вересня у міській бібліотеці ім. О. Журливої відбувся щорічний літературно-мистецький фестиваль «Поетична осінь-2018».Традиційно у заході взяли участь як відомі місцеві поети та письменники, так і початківці.
Нинішня поетична осінь у Смілі виявилась дуже юною, тому що у ній взяли участь наші маленькі таланти. Це переважно учні 6-9 класів. – –
Почесною гостею фестивалю стала відома на Черкащині поетеса з Кам’янки Таміла Чупак. Сміляни тепло її прийняли. У неї чудова мелодична поезія. Вона читала вірші і виконала авторську пісню на фортепіано.

На фестивалі читали свої нові твори та вірші на осінню тематику наші відомі поети Тетяна Шугар-Благодарна, Лілія Блискавиця, Ігор Коваленко, Володимир Ткаченко, Ніна Корсунь, Володимир Савченко, Василь Головченко.

Наші юні поети-ліцеїсти  гарно себе показали, читали глибокі поезії, виступали, як справжні професіонали. Особливо всіх вразили Ірина Григор’єрова,  Діана Шпаченко…  Красиво виступили юні декламаторки сестри Воронюк, Анастасія Хлуд .

.Окремо треба відмітити про  розкішно  та стилізовано прикрашений зал. Тут були оригінальні дизайнерські інсталяції з квітів та осінніх дарів природи, композиції та екібани із калини, гарбузів та різних матеріалів.. Чудовою родзинкою свята поезії стала Марина Чіханова, яка виконували музичні твори власного написання. Також вона представила театр дитячої пісні школи №12 «Золотий колодязь»

Тож цьогорічний  фестиваль «Поетична осінь-2018» був щедрим на таланти… Все було дуже гарно та лірично..


Залишити відповідь