25 квітня 2018 року маленьких читачів НВК «Лідер» (учнів 1-2 класів) запросили на театралізоване музичне дійство «Книга-вірний супутник твій!» завідувач бібліотеки Плотнікова О.В., вчитель української мови та літератури Приходькіна К.І., а також юні актори 5-Б (Роман Чепкий, Лєра Жежер, Поліна Забожан, Анжеліка Козленко, Олеся Воронюк, Лілія Ситник) та 6Б (Маша Кугій, Максим Антоненко, Олена Скляренко, Вероніка Шатайло) класів.

Мета свята – популяризувати роль книги та читання в житті молодших школярів; формувати навички ораторського мистецтва, розвивати пам’ять, артистичні здібності, виховувати інтерес до читання; активізувати пізнавальну спрямованість учнів засобами читання та рекламуванням книги та читання.

Маленькі глядачі допомогли Незнайкові впізнати казкових героїв за віршованими рядками, відповідали на гумористично-пізнавальні запитання гри «Так чи ні?», а також разом із Незнайком повернули чарівні речі у казки. Королева Книга звернулася до гостей свята із побажанням поспішити до бібліотеки – храму мудрості, скарбниці знань.

Вистава за твором Б. Чалого «Як Ромашка та Барвінок Книжку рятували» допомогла маленьким читачам пройнятися шанобливим ставленням до книги як найдивовижнішого витвору людства всіх часів.

Чудова гра юних акторів школи, музичне оформлення свята, декорації, оригінальна книжкова інсталяція, яскрава презентація створили по-справжньому казкову та емоційно піднесену атмосферу для дітей та дорослих.

Категорії: Робота бібліотеки

Залишити відповідь