20 березня у «Лідері» відбувся міський етап обласного фестивалю-конкурсу дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини – 2018».

Свої творчі напрацювання демонстрували найталановитіші діти навчального закладу.

Як завжди, своєю міццю та щирими народними голосами чарували журі прекрасні представниці ансамблю «Диво» – Аня Корнійчук, Іра Строгецька, Маша Бойко, Тая Солоха, та Еля Погоріла, керівником яких є прекрасний учитель музики Ольга Михальченко.

Справжнім відкриттям для компетентного журі стали і наймолодші учасниці конкурсу Маша Денщикова, яка щиро і натхненно декламувала «Плач Ярославни» Тараса Шевченка та Саша Денщикова, яка самовіддано та проникливо прочитала напам’ять під  музичний супровід поему Тараса Шевченка «Кавказ». У залі стояла така тиша, що, здавалося, чути подих самих Кавказьких гір, які плачуть разом з Кобзарем за вірним загиблим товаришем.

Ще один творчий діамант, що засяяв своїми огранками – Софійка Артеменко.

ЇЇ творча композиція Шевченкового «Сну» та ніжної колискової запала глибоко в душу слухачам. А  українська народна пісня «Вербовая дощечка…»  показала усю силу її ще такого юного, але вже досить сильного голосу.

Порадували своїми талановитими виступами і наші юні талановиті танцюристки, що презентували на конкурсі свої уміння, вправність, пластику та естетику. Це Алінка Хлівна  з трепетним та жагучим танго, Надійка Карева  із запальним та яскравим самба «Пташка» та Анжеліка Разумей  із запальною композицією «Майкл Джексон».

Звичайно, це ще далеко не всі таланти, що має наш заклад, але попереду у нас ще багато можливостей, творчих злетів та перемог

Категорії: Конкурси

Залишити відповідь