Літературно-математичний вернісаж «Квітуча Умань славить Україну» нещодавно відбувся у нашому «Лідері».

Віртуальна подорож до міста – красеня Умані  відбулася на занятті «Цікава  математика», керівником якого є учитель математики Наталія Миколаївна Коломиза, яка разом з учителем української мови та літератури Катериною Іванівною Приходькіною не лише організували екскурсію разом зі своїми учнями, а й вирішили доопрацювати подорож чудовим спільним заходом.

Завдячуючи цікавій мультимедійній презентації гуртківці не лише мандрували, а й протягом усього заняття розв’язували приклади та задачі з теми «Дроби», таким чином розкриваючи зашифровані цифри, що стосувалися  історії Софіївського парку.

Усю красу дендропарку відчули ще й з прослуханих віршів та переглянутого фільму. Багато цікавого дізналися про мешканців ставків цього парку – лебедів. Розв’язавши задачі, довідалися про надзвичайні факти із життя цих птахів. Найбільше вражень отримали від перегляду кліпа-танцю «Лебедина вірність», романтичної пісні та милої гри  на гітарі.

У віртуальній подорожі спустилися та пройшлися підземеллям Василіанського монастиря, дізналися про навчання та побут його мешканців, навіть спробували себе у деяких спортивних вправах, неначе колись монахи.

А ще милували слух мелодійними  віршами про Україну польською мовою.

Було дуже цікаво, адже  співставивши усі факти, фото, розв’язавши задачки та приклади, неначе знову пройшлися чарівними стежками славетного парку «Софіївка»

Категорії: Освітній процес

Залишити відповідь