Сьогодні у НВК «Лідер» відповідно до плану проведення Тижня патріотичного виховання пройшли тематичні виховні години, основною темою яких було виховання у молодого покоління лідерців поваги до військової служби, виховання патріотизму та людської честі, гордості та любові до своєї Вітчизни.

Усі класні колективи з усією серйозністю поставилися до підготовки та проведення заходів.

Так учні 7-Б класу (класний керівник Олена Роговець) під час класної години «Батьківщина: Дніпро. Калина. Україна. Захист» вели щиру розмову про захисників нашої Вітчизни, які стоять на сторожі захисту кордонів рідної України. Не забули згадати і про військових моряків, які потрапили у полон до Російських військових. На підтримку наших  мужніх чоловіків діти виготовили маленькі кораблики.

Учні 6-А класу (класний керівник Тетяна Галущенко) провели класну годину на тему «Захист Вітчизни – обов’язок кожного». Діти розповідали про почуті історії від своїх близьких та знайомих про події на Сході України, переглянули відеоролики та переглянули тематичну презентацію.

Не менш цікавими та інформативними були класні години і в інших класних колективах, а саме:

І-Ф курс – «Ми патріоти України» – (класний керівник Тетяна Царь).

ІV-М курс – «Що ми знаємо про збройні сили України. Від джерел до сучасності» – Патріотична вікторина – (класний керівник Ольга Царенко).

ІІ-М та ІІІ-Б курси – «День Збройних Сил України. Невигадані історії» – (класний керівник ІІ-М курсу Тетяна Береговенко).

5-Б клас – «Професія – Батьківщину захищати» – (класний керівник – Юлія Битько).

І-М курс – «Повертайтеся живими!» – ( класний керівник – Лариса Шевченко).

І-Б курс – «День Збройних Сил України» – (учитель зарубіжної літератури – Олена Цукрова).

ІІІ-СГ курс – «Україна в нас єдина. Ми її захисники» – (класний керівник – Ольга Михальченко).

ІІІ-М курс – «Захист Вітчизни – святий обов’язок» – (класний керівник – Раїса Осадча).

Сьогодні у кожному класному колективі ліцею піднімалася тема підтримки українських моряків, які потрапили у полон до російських військових. Учні писали листи підтримки нашим воїнам, малювали малюнки та створювали сторінки Книги Підтримки нашим відважним морякам.

Учні 9 класу разом зі своїм класним керівником Людмилою Новочуб відвідали міський краєзнавчий музей, де відбулася зустріч з учасниками АТО, нині ООС. У ході дружнього спілкування учні дізналися про справжні почуття та переживання воїнів на передовій. Від почутого на очі наверталися сльози, а в душі усе було в такій напрузі, що здавалося, ніби саме повітря бринить. Серця були сповнені гордістю за наших захисників і величезною вдячністю за те, що діти можуть мирно навчатися, радіти кожному дню і не боятися прийдешнього дня, адже мирний сон боронять такі безстрашні чоловіки…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Категорії: Освітній процес

Залишити відповідь