16 та 17 січня відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук! Вся ліцейна родина вітає юних науковців з перемогами та здобутками! Артеменко Софія (ІІ-І курс) – І місце в секції “Охорона здоров’я”. Варто відзначити, що Софійка єдина, хто набрав за всі етапи захисту 100 балів із 100 можливих. Підготували Софійку до переможного виступу Яковлева Ірина Олександрівна (вчитель біології) та Григорів Галина Валеріївна (кандидат фармацевтичних наук, асистент кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету).

ІІ місце в секції “Геологія, гідрологія та геофізика” посіла Забожан Поліна (IV-І курс), наукові керівники Царь Тетяна Михайлівна (вчитель географії) та Галета Оксана Сергіївна (вчитель хімії).

Також ІІ місце, але вже у секції “Електроніка та приладобудування” посів Хоменко Євгеній (ІІІ-Ф курс), науковий керівник Нюкіна Тамара Володимирівна (вчитель інформатики).

ІІІ місце в секції “Математика” у наймолодшого учасника конкурсу-захисту Минька Назара (І-М курс), науковий керівник Осадча Раїса Володимирівна (вчитель математики).

Грамотою відзначило журі роботу в секції “Педагогіка” Андреєвої Богдани (IV-Ф курс), науковий керівник Галущенко Тетяна Вікторівна (вчитель української мови та літератури). Дякуємо всім за любов до науки, бажання досліджувати, створювати нове, популяризувати наукові дослідження. Окремі побажанні успіхів та вдалого і переможного захисту вже на ІІІ (всеукраїнському) етапі Артеменко Софії!

Все реакции:1919

Категорії: Досягнення