Ось і добігла до кінця робота у літньому відпочинковому таборі “Вишиванка”. Скільки ж гарних заходів було втілено у життя протягом ось цих 12-ти днів, скільки цікавих місць та міст було нами відвідано, скільки разом пройдено, зроблено, пізнано! Оглядаючись назад, ми бачимо яскраві емоції, нові враження, колоритні різноманітні фото у наших дописах, що свідчать про одне: ніхто і ніщо не відбере у наших українських дітей дитинство! Звичайно, ми розпочинали свою роботу із хвилюванням та скорботою, адже наші вороги не припиняли свою кляту агресію ні на мить. Ми навіть прощалися сьогодні із учасниками клубу терміново, під звуки чергової сирени. Що ж, ми повинні не забувати, у який страшний час для своєї країни ми живемо! Ще раз у думках і голосно, на усі груди, щиро дякуємо нашим воїнам ЗСУ, які ціною власного життя дарують нашим дітям відчуття щасливого дитинства!

У “Вишиванці зібралися ті, хто дуже любить подорожувати. На жаль, упродовж навчальго року у нас не було такої можливості, та й мандрівки, які ми запланували у клубі, були на невеликі відстані. Але ж разом! Дружньо! Вперед! Кам’янка, Черкаси, Корсунь-Шевченківський, Чигирин, Холодний Яр, Зерноленд у Івківцях відкрили перед нами свої шляхи!

А коли ми залишалися у рідній Смілі, ми всеодно не сиділи на місці. Дитяча бібліотека, краєзнавчий музей, місцева пожежна частина, школа мистецтв, міський парк! А ще – прекрасні рідні краєвиди на дружніх пікніках!

Цікаві патріотичні квести, конкурси малюнків, головоломок, пізнавально-мистецькі проєкти, – все, що може тренувати кмітливість та допитливість, що сприяє формуванню любові до життя, до рідної батьківщини!

А скільки цікавих зустрічей було у нас! Скільки мистецьких майстер-класів, хвилин творчості та натхнення! Ми вчилися створювати щось нове, яскраве, аби наповнити життя щасливим сенсом, знову і знов проявити себе в ньому!

Ми дбаємо про здоровий спосіб життя! Адже наше здоров’я – у наших руках, а бути здоровим – то здорово! Тому кожної вільної хвилинки біжимо на майданчик, беремо до рук спортивне знаряддя, медитуємо на заняттях йоги!

І не забуваємо про свою безпеку ні на мить, пам’ятаємо, у який важкий час живемо! Чим більше дізнаємосьпро збереження власного життя та здоров’я, тим відповідальніше ставимось до цього.

Тож щиро віримо, що літні канікули стануть для нас усіх справжнім відпочинком! Із вірою у нашу Перемогу ми… не прощаємось із своїми вихованцями, а говоримо: “До зустрічі у наступному навчальному році!”

Категорії: Цікаві новини