Шановні учасники освітнього процесу!

Звертаємо вашу увагу , що під час війни збільшується ризик поширення інфекційних хвороб. Тому просимо вас перевірити карту щеплень ваших дітей , і у разі відсутності будь – якого щеплення надолужити вакцинацію якнайшвидше. Щоб отримати щеплення , зверніться до свого сімейного лікаря або в будь-яку амбулаторію первинної медичної допомоги.

Якщо ви перебуваєте за кордоном, зверніться до найближчого медичного закладу, де можна отримати щеплення (вакцину від COVID-19 також можна отримати у Центрах вакцинації). Обов’язково отримати відомості про це щеплення ( наприклад, паперовий варіант з печаткою, підписом лікаря, серію, номером вакцини, датою й часом введення, тощо).

Також нагадуємо про важливість профілактичних щеплень для дорослих. Зокрема ревакцинацією від дифтерії та правця кожні 10 років.

Актуальним залишається необхідність отримання 1-ї,2-ї, чи бустерної вакцини проти COVID-19. Адже коронавірусна хвороба нікуди не зникла з війною. Також звертаємо вашу увагу, що в Україні дозволили введення другої бустерної вакцини COVID-19 усім людям віком від 60 років, а також людям 18-59 років із хронічними захворюваннями.

Подбайте про своє здоров’я та здоров’я своїх дітей!