В рамках проведення акції “16 днів проти насильства” відбувся захід для учнів I-І курсу та 8-А класу на тему: “Запобігання домашньому насильству”. На захід був запрошений старший інспектор сектору ювенальної превенції Міщенко Д.В., який розповів про чинники, що призводять до домашнього насильства, форми домашнього насильства та його наслідки, про відповідальність за вчинення домашнього насильства. Також наголосив на тому, що у ситуації домашнього насильства та з метою припинення поширення цього негативного явища та захисту дітей, головне – не мовчати, повідомляти відповідні служби або поліцію. Насильству немає виправдання! Захід організували працівники психологічної служби Танцюра Л.О. та Тертій С.О.

В рамках проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” практичний психолог Танцюра Л.О. провела з учнями 4-Б класу інформаційну бесіду “Попередження насильства”. Учні дізналмся як відрізнити конфлікт від булінгу, про види насильства, його наслідки, до кого звернутися у разі небезпеки.

В рамках проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” практичний психолог Танцюра Л.О. провела годину спілкування з учнями 7-Г класу на тему “Кібербулінг: види, ознаки, відповідальність”. Учні переглянули відео-презентацію, обговорили про те, як захиститися  від кібербулінгу, дізналися телефони довіри за якими можна отримати допомогу.

Конфліктні ситуації є невід’ємною  частиною нашого життя, але треба вчитися конструктивно їх розв’язувати.  Саме цій темі було присвячено заняття з учнями ІІІ-і курсу, яке провели вчитель історії та громадянської освіти Новочуб Л.В. спільно з практичним психологом Танцюрою Л.О. Виконуючи міні-сценки, учні програвали певні ролі в конфліктних ситуаціях, вчилися вирішувати проблеми, уникати непорозуміння та знаходити компроміс.