Анонсую заходи на лютий.

01.02.2021конкурс снігових скульптур «Сніговик – 2021». За кращу снігову скульптуру клас – пeрeможeць отримає дирeкторський приз. В процесі реалізації цього конкурсу класним керівникам організувати зимові фотосесії.

09.02.2021День Ліцеїста. Кожен ліцейний клас (І-ші курси) готує своє неповторне, креативне представлення, яке би точно передавало профіль навчання курсу.

12.02.2021 – заходи до Дня закоханих, які допоможуть весело та приємно, з сюрпризами та розвагами провести час цього сльотавого місяця зими.

17.02.2021 – відомий, а, можливо, такий невідомий День кота в Європі. Коти і кішки – дивовижно добрі і граціозні, мудрі та ласкаві тварини, дуже довірливі і уважні не тільки до самих себе, але і до людей. Вони своєю ненав’язчивістю щоразу нагадують нам про те, що кожен з нас також може бути трішечки вільніший і розкутіший в своїй доброті, що ми цілком в силах допомогти тим, хто довірився нам, що життя може бути сповненим взаєморозуміння і затишку, теплоти та краси, що життя дуже прекрасна та чудова річ! І в цей чудовий день ми попробуємо поєднати в собі риси, елементи зовнішності котиків та почуття та прояви доброти.

19.02.2021День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Літературний перформанс для учнів 7-11-их класів та оформлення «Стіни Пам’яті» у шкільному коридорі, Почесна варта.

19.02.2021 – заходи до Міжнародного дня рідної мови.

26.02.2021 День рожевої сорочки. Акція проти булінгу була започаткована в Канаді, передісторією цього стало цькування одного з учнів, що прийшов до школи в рожевій сорочці. Наступного дня друзі хлопчика прийшли на навчання теж в рожевих сорочках на знак підтримки та протесту проти булінгу. Таку ідею підхопили активісти та поліцейські країни й започаткували щорічний марш до Дня рожевої сорочки. Цьогоріч і ми приєднуємося до цього маршу.

Категорії: Освітній процес