Новий рік — світле зимове свято, на яке чекають всі в будь-якому віці. Бо це час змін, час коли трапляються різні дива, час сподівань, час коли Дід Мороз приносе нам під ялинку найцікавіші подарунки, на які ми так очікуємо.


В 《Лідeрі》пройшли Новорічні заходи! Класними кeрівниками Ларисою Шeвчeнко, Оксаною Галeтою та Тeтяною Царь, для учнів ІV курсів (11 класів)було організовано 《Новорічні вeчорниці》. З украінськими традиційними піснями, танцями та обрядами.
Чий жe вeрх? З‘ясовували учні ІІ курсів (9 класів)у Новорічній грі 《Хто звeрху?》. Гру організували та провeли класні кeрівники Інна Кірієнко, Наталія Бондарeнко, Алла Турeнко, Тeтяна Галущeнко.
Восьмикласники ліцею “Лідер” приймали новорічні привітання від друзів, Діда Мороза та Снігуроньки. Новорічне свято “Астрологічне зіркове шоу” не залишило нікого байдужим. Хтось спробував себе у новій ролі, хтось розважався, беручи участь у веселих конкурсах, хтось танцював від душі, а дехто просто провів цікавий вечір у колі однокласників, справжніх друзів. Новорічні прогнози для всіх учасників піднімали настрій і зародили надію на успіх у Новому році. Тож нехай усі побажання обов’язково збудуться! Новорічні розваги принесли учням 6-х класів веселий настрій, радість, винахідливість, кмітливість. Яке ж свято без Діда Мороза, Снігурочки та казкових героїв? Команди ,Діди Морози”, ,,Сніговики”, ,,Сніжинки” були найкращими. У новорічному турнірі перемогла дружба. Казкові зустрічі принесли багато приємних почуттів, подарунків, веселощів для учнів 1- 5-х класів

Категорії: Свято