Навчання правил дорожнього руху – це життєва необхідність, тому різні заходи по ПДР завжди актуальні в нашому освітньому закладі.

З метою підвищення безпеки учнів в НВК «Ліцей – ЗОШ І-ІІІ ст. «Лідер» був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху, основною метою якого є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації підлітків до транспортного середовища. Була розроблена система профілактики дорожньо-транспортного травматизму та організоване вивчення правил дорожнього руху, які є складовою частиною виховання загальної культури здобувача освіти.

Рішення задач Тижня безпеки здійснювалось через такі форми роботи: спеціально організовані ігрові заняття пізнавального циклу, зустрічі, бесіди, спостереження за рухом транспорту, розгляд ілюстрацій, складання малюнків на задану тематику, написання творів, тестування.

Дуже вдало та своєчасно до заходів в рамках Тижня безпеки дорожнього руху долучилася керівник проєкту SAFE FASHION Серафима Русинович. Ще більш приємним було спілкування з Серафимою, оскільки вона є випускницею ліцею. Вона передала учням початкових класів рюкзачки з катафотами як благодійну допомогу.

Також у кожному класі ще раз повторили правила дорожнього руху, познайомилися з історією виникнення флікерів та переконалися, що  необхідно носити у темну пору доби рефлективний одяг. Ще раз дякуємо молодим  сучасним небайдужим людям, зокрема Серафими Русинович, бажаємо наснаги, невичерпної творчості, креативності у професійному зростанні!

Категорії: Освітній процес

Залишити відповідь