Сьогодні лідерці мали ще  одну нагоду зустрітися з цікавою та неординарною особистістю – майором запасу Збройних Сил України Олександром Сергійовичем Байдою, який брав безпосередню участь у проведенні антитерористичної операції на Сході України та був військовим комендантом міста Дебальцево.

Захід розпочався з урочистого виконання Гімну України та презентації про Збройні Сили України та їхнє призначення. А потім усі з трепетом вслухалися у кожне слово гостя, який щиро та відверто розповідав лідерцям про те, чому виник конфлікт на Сході, про анексію Криму та біду на Донбасі; про те, що таке диверсійно-розвідувальні групи та про методи боротьби з ними; про Ілловайський котел та мужність і патріотизм захисників України.

А потім були запитання  від учнів та по-чоловічому стримані відповіді Олександра Сергійовича. Час сплинув непомітно, залишивши по собі захоплення від довірливої розмови та тепло на душі від того, що нас захищають саме такі мужні чоловіки, щирі, порядні, сміливі, для яких честь – то найвище достоїнство людини, а любов до Батьківщини – спава честі їхнього життя.

Дякуємо ВАМ за спокій, НАШІ ВІДВАЖНІ ЗАХИСНИКИ!!!

Категорії: Освітній процес

Залишити відповідь