Відповідно до нормативно-правових документів одним із пріоритетів державної освітньої політики є створення оптимальних умов для формування, збереження та зміцнення здоров’я учнівської молоді, розвитку фізично здорової та духовно багатої особистості.

Тому щороку традиційним стало проведення в закладі Олімпійського тижня.

Олімпійський тиждень розпочався урочистим підняттям олімпійського прапора в спортивній залі школи під акорди олімпійського гімну.

У цей же день на порозі школи з’явилася емблема олімпійських ігор. Ця робота учнів початкових класів спонукала всіх учасників освітнього процесу активно долучитися до всіх запланованих заходів у рамках цього тематичного тижня.

А підійшли до організації та проведення заходів учителі фізкультури творчо та  креативно. Щодня проходили спортивні змагання на любий смак, де учні мали змогу випробувати свою силу, спортивні вміння, показати гарні результати своєї праці. І так в рамках олімпійського тижня учитель фізкультури Шинкаренко Л.І.  провела змагання з настільного тенісу. Допомагав у проведенні змагань кращий тенісист «Лідера», учень 10 класу Максим Петренко.  Він же став також переможцем цих змагань серед юнаків. ІІ місце виборов учень ІУ-М курсу Данило Лавренко.

Позмагалися у своїх спортивних навичках і дівчата. І місце з настільного тенісу серед дівчат виборола учениця 11 класу Крістіна Чубатенко,  ІІ місце – Дар’я Демиденко.

Андрій Володимирович Хоменчук організував та провів відбірковий тур змагань з футболу на участь у змаганнях «Шкіряний м’яч», що відбудеться з 1 жовтня серед шкіл міста.

Ірина Олександрівна Коротич провела змагання з вуличного стрітболу серед учнів 8-х класів. І місце посів учень І-Б курсу Димитріу Владислав. ІІ місце виборов Шумський Олександр, учень   І-Б курсу, а ІІІ місце – Сіроштан Богдан, учень   І-М курсу.

Ірина Олександрівна разом з класними керівниками початкових класів провела змагання серед малюків «Веселенькі старти», під час яких діти не лише позмагалися в естафетах, але й пройшли нові цікаві квести та пограли в рухливі ігри на свіжому повітрі.

Після таких заходів усі чітко усвідомлюють, що здоров’я кожної людини – це його багатство.

Категорії: Спорт

Залишити відповідь